De Gamlas Hem sisällönjakaja

TULE MEILLE TÖIHIN

Keittiön vuoropäällikkö

Keittiön vuoropäällikkönä vastaat keittiömme operatiivisesta toiminnasta illallisen ja juhlapalveluiden ruokatuotteen osalta. Osallistut työntekoon ja näytät esimerkilläsi toiminnan suunnan. Olet asiakaslähtöinen esimies, joka luo ympärilleen hyvää tekemisen meininkiä. Osallistut suunnitteluun ja pääset tuomaan tarjolle uutta ja ennenkokematonta. Uskallat ehdottaa ja teet asiakaskokemuksesta yllättävän. Vastaat oman vastuualueesi tilauksista, päivittäisistä rutiineista ja tiedät miten tulosta tehdään.

Toivomme, että sinulla on kokemusta monipuolisesti ravintolakeittiön eri tehtävistä ja haluat laittaa oman persoonasi rohkeasti peliin. Työsi on vahvasti iltapainotteinen. Kuulut keittiön esimiestiimiin keittiöpäällikön ja toisen vuoropäällikön kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin hienoissa puitteissa, rennossa ja mukavassa porukassa. Pääset osaksi innokasta ja innostavaa joukkoamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Jouni Moilanen. Lähetä hakemuksesi ja mahdolliset tiedustelut sähköpostilla: jouni@degamlashotel.fi

 

Kokki

Nyt haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kokkia. Odotamme, että omaat tehtävään sopivan ammattitutkinnon ja vähintään muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä. Arvostamme joustavuutta, rivakkaa otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet tottunut toimimaan kiireessä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Olet innostuva ja idearikas.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin hienoissa puitteissa, mukavassa ja rennossa työporukassa. Pääset osaksi innokasta ja innostavaa joukkoamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Jouni Moilanen. Lähetä hakemuksesi ja mahdolliset tiedustelut sähköpostilla: jouni@degamlashotel.fi

 

Voit jättää avoimen hakemuksen hotelli- ja ravintola-alan tehtäviin sähköpostilla sales@degamlashotel.fi