Previous
Next

De Gamlas Hem sisällönjakaja

TERVETULOA NAUTTIMAAN DE GAMLAS HEMIN TYYLIIN!

Tutustu täällä rakkaudella ja ajatuksella rakennettuihin hotellipaketteihimme ja tule nauttimaan vanhasta kunnon palvelusta meille tunnelmallisten hirsiseinien hellään huomaan.

 

Tutustu huoneisiimme ja talon palveluihin 

Lue lisää talon tarinasta 

De Gamlas Hem sisällönjakaja

Oulu Staycation

Antaudu hemmotteluun ja pieneen lähilomaluksukseen Oulun kauneimmassa, historiallisessa boutique-hotellissa. Tai vietä inspiroiva viikonloppuseikkailu, jossa näet ja koet Oulu uusin silmin, kokonaan uudesta perspektiivistä!

 

Nautiskelijoille: Oulun ylellisin staycation

Astu sisään Oulun kauneimpiin lukeutuvan suojellun puukartanon saliin. Lämpöinen takkatuli ja Sinua koko oleskelusi ajan kartanonväkenä palveleva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan tervetulomaljan kera

Sis. lasillinen kuohuvaa saapuessa, paikallisena käsityönä valmistettu suklaatasting-lahja, hurmaava kello viiden tee, 20 %:n alennuskuponki hotellin tunnelmalliseen  à la carte -ravintolaan, majoitus ja aamiainen sekä Liikuntakeskus Hukan palvelut ja saunatilat.

De Gamlas Hem sisällönjakaja

De Gamlas Hem Staycation 

2 h Standard-huoneessa 159 € / yö / huone

2 h De Gamlas Suite -huoneessa 189 € / yö / huone

Hinnat voimassa toistaiseksi. Varaukset väh. 24 h ennen saapumista. Varaus voidaan perua kuluitta viimeistään 2 vrk ennen saapumista klo 12 mennessä.

Varaa huone 

De Gamlas Hem sisällönjakaja

Etätyöloma De Gamlas Hemissä 

Sytytä luovuutesi, lataudu ja nauti rauhallisista etätyöpuitteista Oulun kauneimmassa, historiallisessa boutique-hotellissa.

 

Etätyöloma

Etätöitä oman hotellihuoneen rauhassa, kaupungin parhaat liikuntamahdollisuudet vieressäsi ja ruokailu- ja kahvi/-teehetket valmiiksi suunniteltuna puolestasi, jotta Sinä voit keskittyä oleelliseen! Tämä on täydellinen unelmien etätyöpaketti Sinulle, joka kaipaat uutta virtaa ja omaa rauhaa työskentelyyn.

Huoneestasi löytyy työpöytä ja hyvä Wi-Fi -yhteys, ja kaikki yleiset tilat ovat myös käytössäsi työntekoon, jos kaipaat vaihtelua kesken päivän. Koko oleskelusi ajan saat hakea kahvia ja teetä ravintolamme puolelta niin paljon kuin sielu sietää, ja me pidämme energiatasoistasi huolta tarjoamalla rakkaudella valmistetun aamiaisen, lounaan ja kello viiden teen sopivasti rytmittäen päivääsi.

Sis. rauhallinen huone työpöydällä ja Wi-Fi -yhteydellä, rajattomasti kahvia ja teetä, herkut kello viiden teellä, aamiainen, lounas, majoitus ja aamiainen sekä Liikuntakeskus Hukan palvelut ja saunatilat.

De Gamlas Hem sisällönjakaja

Etätyöpaketti yhdelle klo 16 -16 

1 h Standard-huoneessa 129 € / yö / huone 

1 h Standard-huoneessa 199 € / 2 yötä / huone

Hinnat voimassa toistaiseksi. Varaukset väh. 24 h ennen saapumista. Varaus voidaan perua kuluitta viimeistään 2 vrk ennen saapumista klo 12 mennessä.

Varaa huone