Hyvä iltaravintola Oulu
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant
ravintola restaurant Oulu
ravintola restaurant Oulu
ravintola restaurant Oulu
ravintola restaurant Oulu
previous arrow
next arrow
Slider

De Gamlas Hem sisällönjakaja

RAVINTOLA

Me välitämme! – Se on edelleen meidän kantava voima ja ajatus. Nyt olemme joutuneet puntaroimaan liiketoimintamme kestävyyttä tässä tilanteessa sekä samalla sitä, mitä on oikein toimiminen tänä päivänä. Olemme päätyneet siihen ratkaisuun, että suljemme ravintolamme ja hotellimme tänään 22.3 klo 12:00 ja avaamme sitten, kun tilanne rauhoittuu. Tämä on meille kaikille erittäin raskasta aikaa ja huoli ihmisten terveydestä on suuri. Toivomme kaikille teille terveyttä, turvaa, huolenpitoa ja rakkautta. Edelleen haluan lainata Tasavallan presidenttiämme Sauli Niinistöä: ”Kyllä tästä selvitään.” Mielestäni lausahdus on valtavan rohkaiseva, kannusta ja ennen kaikkea turvaa tuova. Siihen haluan uskoa. Tehdään me kaikki voitavamme tilanteen eteen ja toimitaan päättäjien ohjeistuksien mukaan, jotta hoitohenkilökunta saa aikaa ja pystyy hoitamaan avuntarvitsijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Pidetään toistamme huolta ja annetaan apua heille, jotka sitä nyt tarvitsevat.

MYYMME LAHJAKORTTEJA MYYNTIPALVELUSTAMME. NYT KORONA-EPIDEMIAN AIKANA OLEMME PIDENTÄNEET LAHJAKORTTIEN VOIMASSAOLOAJAN VUOTEEN. KIITOS TUESTA JA VÄLITTÄMISESTÄ!

Myyntipalvelumme on edelleen auki ja sieltä saa apua tulevia myöhempiä ajankohtia ajatellen. Myyntipalvelun puhelinnumero: +358 75 325 7605 ja sähköposti sales@degamlashotel.fi. Heihin kenellä on vielä meille voimassa oleva varaus ajalle 22.3-9.4.2020, tullemme olemaan yhteydessä alkuviikon aikana.

❤: Suurella välittämisellä ja rakkaudella koko De Gamlas Hemin henkilökunta

****

Seuraa on kanssasisarista, vieraita saa ottaa vastaan ja itse käydä vieraisilla. Ei sido muu kuin ruoka-ajat, jolloin sitä ihanaa Fiia-emännän pöytää katsellessaankin tuntuu lihovan.” (Eräs wanha asukas)

HEMmetin hyvää! Tunnelmallisen ja charmikkaan ravintolamme ideologia perustuu ikiomaan näkemykseemme modernin keittiön ja De Gamlas Hemin perinteiden yhdistelmästä. Hyödynnämme kauden raaka-aineita sekä valitsemme tarjontaamme myös lähialueen parhaita tuotteita. Ravintolasali on edelleen kuten sata vuotta sittenkin ”wierasten wastaanottohuoneeksi erittäin sopiwa”. Mitähän ruotsalaiset F19-lentorykmentin hävittäjälentäjätkin täällä ovat Talvisodan pauhatessa nauttineet?

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että suojeltu rakennuksemme ei ole täysin esteetön.

PALVELEMME 

Aamiainen
ma-pe klo 7.00 – 10.00, la-su 7.30 – 10.30

Lounas
ma-pe 10.30 – 13.30

Kello viiden tee
ma-la 17.00-18.00

Illallinen
(Valitettavasti joudumme toistaiseksi sulkemaan à la carte -ravintolamme)

ti-to klo 17.00 – 21.00, pe-la 16.00 – 22.00
(maanantaisin tilauksesta yli 10 hengen ryhmille)

 

 

 

Pöytävaraukset: puh. 075 325 7600 tai info(at)degamlashotel.fi

Kokous- ja juhlatilavaraukset: puh. 075 325 7605 tai  sales(at)degamlashotel.fi