previous arrow
next arrow
Slider

De Gamlas Hem sisällönjakaja

UNIIKIT KOKOUKSET JA JUHLAT

Me välitämme! – Se on edelleen meidän kantava voima ja ajatus. Nyt olemme joutuneet puntaroimaan liiketoimintamme kestävyyttä tässä tilanteessa sekä samalla sitä, mitä on oikein toimiminen tänä päivänä. Olemme päätyneet siihen ratkaisuun, että suljemme ravintolamme ja hotellimme tänään 22.3 klo 12:00 ja avaamme sitten, kun tilanne rauhoittuu. Tämä on meille kaikille erittäin raskasta aikaa ja huoli ihmisten terveydestä on suuri. Toivomme kaikille teille terveyttä, turvaa, huolenpitoa ja rakkautta. Edelleen haluan lainata Tasavallan presidenttiämme Sauli Niinistöä: ”Kyllä tästä selvitään.” Mielestäni lausahdus on valtavan rohkaiseva, kannusta ja ennen kaikkea turvaa tuova. Siihen haluan uskoa. Tehdään me kaikki voitavamme tilanteen eteen ja toimitaan päättäjien ohjeistuksien mukaan, jotta hoitohenkilökunta saa aikaa ja pystyy hoitamaan avuntarvitsijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Pidetään toistamme huolta ja annetaan apua heille, jotka sitä nyt tarvitsevat.

Myyntipalvelumme on edelleen auki ja sieltä saa apua tulevia myöhempiä ajankohtia ajatellen. Myyntipalvelun puhelinnumero: +358 75 325 7605 ja sähköposti sales@degamlashotel.fi. Heihin kenellä on vielä meille voimassa oleva varaus ajalle 22.3-9.4.2020, tullemme olemaan yhteydessä alkuviikon aikana.

❤: Suurella välittämisellä ja rakkaudella koko De Gamlas Hemin henkilökunta

****
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant tarjoaa upeat ja ainutlaatuiset puitteet juhlille ja tilaisuuksille. Talon tarina, tyyli ja tunnelma viimeistelevät kauniiden juhlatilojen ja herkullisen tarjoilun tarjoaman elämyksen.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että suojeltu rakennuksemme ei ole täysin esteetön.

 

Tutustu täällä upeisiin juhlamenuihimme 

Tutustu täällä ainutlaatuisiin kokous- ja juhlatiloihimme

Tutustu täällä kokouspaketteihimme

 

 

Varaa kokous tai juhla

 

Kysy lisää

Puh. +358 75 325 7605 , sales(at)degamlashotel.fi

TAI (Täytäthän *-kentät)