De Gamlas Hem sisällönjakaja

FACEBOOK-KILPAILUN SÄÄNNÖT

HEMmetin hyvää! Tunnelmallisen ja charmikkaan ravintolamme ideologia perustuu ikiomaan näkemykseemme modernin keittiön ja De Gamlas Hemin perinteiden yhdistelmästä. Pride-viikon kunniaksi haluamme arpoa romanttisen illallisen kahdelle ❤!
 
Kommentoi Facebookissamme kisajulkaisuamme ”PRIDE”, niin olet mukana arvonnassa, jossa on palkintona:
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle henkilölle kuohuvapullon kera (holiton vaihtoehto myös saatavilla) syys- tai lokakuussa valitsemanasi iltana (ti-la).
Kilpailuaika on 9.-15.9.2020. Keskiviikkona 16.9. arvotaan osallistujista yksi onnekas, joka voittaa palkinnon. Voittajalle ilmoitetaan Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin sisällä viestin lähettämisestä, arvomme toisen voittajan. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole De Gamlas Hem Hotel & Restaurant:in tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä. MUUTA: Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailun järjestäjä De Gamlas Hem Hotel & Restaurant, Kirkkokatu 54, 90120 Oulu Klikkaa tästä hotellin Facebookiin >>