De Gamlas Hem sisällönjakaja

FACEBOOK-ARVONNAN SÄÄNNÖT

Lähestyvien synttäreidemme kunniaksi arvomme hienon palkinnon seuraajiemme kesken ❤!
 
Kommentoi Facebookissamme kisajulkaisuamme, niin olet mukana arvonnassa, jossa on palkintona:
Lahjakortti, joka oikeuttaa yhden yön majoitukseen lämminhenkisessä kahden hengen hotellihuoneessamme. Majoitukseen kuuluu meillä aina rauhallisen huoneen lisäksi buffet-aamiainen, kello viiden tee (https://degamlashotel.fi/kello-viiden-tee/) ja Liikuntakeskus Hukan palvelut (https://www.hukka.net/).

Kilpailuaika on 10.11.- 16.11.2022. Keskiviikkona 16.11. kello 15 arvotaan osallistujista yksi onnekas, joka voittaa palkinnon.
Voittajalle ilmoitetaan Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin sisällä viestin lähettämisestä, arvomme toisen voittajan.
Pidätämme oikeuden julkaista voittajan etunimen sekä kotipaikkakunnan myös sosiaalisen median kanavissamme.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet.
Osallistumisoikeutta ei ole De Gamlas Hem Hotel & Restaurant:in tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

MUUTA:
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant, Kirkkokatu 54, 90120 Oulu

Klikkaa tästä hotellin Facebookiin >>AUrin