De Gamlas Hem sisällönjakaja

ILLALLINEN

“Siis on meitä monenlaista iltapuhteen pitäjätä tämän talon tanhuwilla.” (Lahja Runsamo, wanha asukas)

HEMmetin hyvää! Tunnelmallisen ja charmikkaan ravintolamme ideologia perustuu ikiomaan näkemykseemme modernin keittiön ja De Gamlas Hemin perinteiden yhdistelmästä. Hyödynnämme kauden raaka-aineita sekä valitsemme tarjontaamme myös lähialueen parhaita tuotteita. Ravintolasali on edelleen kuten sata vuotta sittenkin ”wierasten wastaanottohuoneeksi erittäin sopiwa”. Mitähän ruotsalaiset F19-lentorykmentin hävittäjälentäjätkin täällä ovat Talvisodan pauhatessa nauttineet?

Illallisen voi nauttia myös Oulun ilta-aurinkoisimmalla terassilla (säävarauksella). 

Keittiöpäällikkömme Jounin maistuva A la Carte -menu on tarjolla:

Tiistai – torstai klo 17.00 – 21.00 ja
Perjantai – lauantai klo 16.00 – 21.00.

Alkuun / Starters

Parsa / Asparagus
Parsaa hollandaise ja paahdettua serranoa
Asparagus Hollandaise with toasted Serrano
(L,G) 12€

Korvasieni / Folse Morel
Kermainen korvasienikeitto ja valkosipulileipää
Creamy folse morel soup and garlic bread
(L,G*) 10€

Poro / Reindeer
Yrttisuolattua poronfileetä, pikkelöityjä juureksia ja piparjuurismetanaa
Herb salted reindeer fillet, pickled root vegetables and horseradish seasoned sour cream
(L,G,M*) 14€

Fiia emännän salaatti Bufala mozzarellasta ja tomaatista /
Madame Fiia’s salad of Bufala Mozzarella and tomato
Vihersalaattia, yrttiöljyä, krutonkeja, rucolaa, parsaa ja Cremolata-kastiketta
Green salad, herb oil, croutons, arugula, asparagus and Cremolata sauce
(G*) 12€

Etanoita / Escargots
Smetanalla ja aurajuustolla gratinoituja etanoita ja maalaisleipää
Sour cream and blue cheese gratinated escargots ja rustic bread
(L,G*) 13€

Pääruoat / Mains

Maissikana / Corn Chicken
Maissikanan rintaa, kermaanmuhennettua varhaiskaalia ja yrttiöljyä
Corn chicken breast, creamy stewed spring cabbage and herb oil
(L,G) 25€

Porsas / Pork
Rapeaksi paahdettua porsaankylkeä hunajaseesamiglaseerauksella, lämmin tomaattinen papusalaatti ja sinappivinegretteä
Honey and sesame glazed roasted crispy pork rib. warm tomato and bean salad and mustard vinaigrette
(G,M) 24€

Lohi / Salmon
Pannupaistettua lohta, korianteri perunagnoccheja ja porkkana-voikastiketta
Pan-seared salmon, coriander potato gnocchi and carrot butter sauce
(L) 29€

Risotto / Risotto
Sahramilla maustettua hernerisottoa ja paahdettua pinjansiementä
Saffron seasoned pea risotto and roasted pine nuts
(L,G,M*,V*) 20€

Pippuripihvi / Pepper steak
200g pippuripihvi Viskaalin rotukarjasta, varhaisperuna-kasvispaistosta ja kermainen konjakki-pippurikastike
Beef tenderloin steak (200 g) from the Viskaali farm, spring potato vegetable bake and creamy cognac- pepper sauce
(L,G) 39€

Jälkiruoat / Desserts

Mansikka / Strawberry
Mansikka pannacotta, mansikkahilloketta, limeä ja minttua
Strawberry pannacotta, strawberry compote, lime and mint
(L,G) 10€

Raparperi / Rhubarb
Lämmin raparperipiirakka ja vaniljajäätelöä
Warm rhubarb pie and vanilla ice cream
(L) 11€

Jäätelö / Ice cream
Oman keittiön jäätelöä. Kysy päivän valikoima tarjoilijalta.
Our own ice creams, please ask for today’s selection
(L,G) 6€

Lasten (alle 12v.) annokset -50%
Children’s courses (under 12 yrs) -50%

 

Viinilista >>

 

Meillä voit nauttia illallisen myös omassa rauhassa kabineteissamme “F19” tai “Victor” ilman erillistä tilaveloitusta.
Lue lisää kabineteista >> 
Kabinettivaraukset  sales(at)degamlashotel.fi tai puh. 075 325 7605

 
 

L = Laktoositon VL = Vähälaktoosinen M = Maidoton
G = Gluteeniton V= Vegaaninen V* = Saatavana myös vegaanisena

Tarjoilijamme kertovat mielellään lihojen alkuperämaat.

Varaa pöytä 

Tai puh. 075 325 7600  info(at)degamlashotel.fi

Kokous- ja juhlatilavaraukset: sales(at)degamlashotel.fi tai puh. 075 325 7605