Hotelli Oulu
De Gamlas Hotel & Restaurant
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant
Hyvä majoitus Oulu
hotelli Oulu
Kello-viiden-tee_Oulu
previous arrow
next arrow
Slider

 

De Gamlas Hem sisällönjakaja

 

HOTELLI

Me välitämme! – Se on edelleen meidän kantava voima ja ajatus. Nyt olemme joutuneet puntaroimaan liiketoimintamme kestävyyttä tässä tilanteessa sekä samalla sitä, mitä on oikein toimiminen tänä päivänä. Olemme päätyneet siihen ratkaisuun, että suljemme ravintolamme ja hotellimme tänään 22.3 klo 12:00 ja avaamme sitten, kun tilanne rauhoittuu. Tämä on meille kaikille erittäin raskasta aikaa ja huoli ihmisten terveydestä on suuri. Toivomme kaikille teille terveyttä, turvaa, huolenpitoa ja rakkautta. Edelleen haluan lainata Tasavallan presidenttiämme Sauli Niinistöä: ”Kyllä tästä selvitään.” Mielestäni lausahdus on valtavan rohkaiseva, kannusta ja ennen kaikkea turvaa tuova. Siihen haluan uskoa. Tehdään me kaikki voitavamme tilanteen eteen ja toimitaan päättäjien ohjeistuksien mukaan, jotta hoitohenkilökunta saa aikaa ja pystyy hoitamaan avuntarvitsijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Pidetään toistamme huolta ja annetaan apua heille, jotka sitä nyt tarvitsevat.

MYYMME LAHJAKORTTEJA MYYNTIPALVELUSTAMME. NYT KORONA-EPIDEMIAN AIKANA OLEMME PIDENTÄNEET LAHJAKORTTIEN VOIMASSAOLOAJAN VUOTEEN. KIITOS TUESTA JA VÄLITTÄMISESTÄ!

Myyntipalvelumme on edelleen auki ja sieltä saa apua tulevia myöhempiä ajankohtia ajatellen. Myyntipalvelun puhelinnumero: +358 75 325 7605 ja sähköposti sales@degamlashotel.fi. Heihin kenellä on vielä meille voimassa oleva varaus ajalle 22.3-9.4.2020, tullemme olemaan yhteydessä alkuviikon aikana.

❤: Suurella välittämisellä ja rakkaudella koko De Gamlas Hemin henkilökunta

****

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant on historiallinen täysin remontoitu, suojeltu 17 huoneen boutique-hotelli Oulun keskustan läheisyydessä. Jo vuonna 1906 meillä majoitettiin, hoivattiin ja ruokittiin sivistyneitä ja kunniakkaita wanhoja naisia talon toimiessa yksityisenä Oulun herrassäädyn vanhustentalona. Myös ruotsalaiset hävittäjälentäjät ovat pitäneet tämän katon alla majaansa talvisodan melskeissä. Nykyään toivotamme sinut tänne puiseen art nouveau -huvilaan nauttimaan rauhasta ja erinomaisesta ruuasta vanhojen kaakeliuunien ja hirsiseinien hellässä huomassa!

Lue lisää talon tarinasta

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että suojeltu rakennuksemme ei ole täysin esteetön.

Kaikkiin majoitushintoihimme sisältyy

Kello viiden tee (klo 17-18), herkullinen buffet-aamiainen ja wi-fi. Hotellivieraamme voivat myös käyttää veloituksetta Liikuntakeskus Hukan kuntosalia ja saunoja sekä käydä ryhmäliikuntatunneilla ja pelata pallopelejä.

Palvelut

Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Uloskirjautuminen klo 12.00
Jännite 230V
Valuutta EUR
Aikavyöhyke UTC +2
Vastaanotto auki 06.30-24.00
Ilmainen Wi-fi
Ravintola
Kokous- ja juhlatiloja
Pientä purtavaa aulassa
Silitysmahdollisuus
Tallelokero vastaanotossa
Polkupyöriä lainattavissa
Suojeltu rakennuksemme ei ole täysin esteetön

Varaa huone