Hotelli Oulu
De Gamlas Hotel & Restaurant
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant
hotelli majoitus Oulu
kello viiden tee Oulu
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant
Hyvä majoitus Oulu
previous arrow
next arrow
Slider

 

De Gamlas Hem sisällönjakaja

 

HOTELLI

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant on historiallinen täysin remontoitu, suojeltu 17 huoneen boutique-hotelli Oulun keskustan läheisyydessä. Jo vuonna 1906 meillä majoitettiin, hoivattiin ja ruokittiin sivistyneitä ja kunniakkaita wanhoja naisia talon toimiessa yksityisenä Oulun herrassäädyn vanhustentalona. Myös ruotsalaiset hävittäjälentäjät ovat pitäneet tämän katon alla majaansa talvisodan melskeissä. Nykyään toivotamme sinut tänne puiseen art nouveau -huvilaan nauttimaan rauhasta ja erinomaisesta ruuasta vanhojen kaakeliuunien ja hirsiseinien hellässä huomassa!

Lue lisää talon tarinasta

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että suojeltu rakennuksemme ei ole täysin esteetön.

Hotellissamme majoitamme asiakkaitamme vielä hivenen rajoitetuin palveluin (kylmä aamiaisbuffet) ja tehostetulla siivouksella: teemme varmasti kaikkemme, että meillä on hyvä, helppo ja turvallista olla. Toivomme kaikille teille terveyttä, turvaa, huolenpitoa ja rakkautta. Vastaanotto palvelee näin poikkeusaikana päivittäin kello 8-22. Puhelimitse meidät tavoittaa aivan entiseen malliin. 

De Gamlas Hem sisällönjakaja

Kaikkiin majoitushintoihimme sisältyy

Korona-pandemian aikana tarjoamme räätälöidyn aamiaisen sekä kahvia/teetä veloituksetta vastaanotosta sen ollessa avoinna. Huoneissamme myös ilmainen wi-fi. Hotellivieraamme voivat käyttää veloituksetta Liikuntakeskus Hukan kuntosalia ja saunoja sekä käydä ryhmäliikuntatunneilla ja pelata pallopelejä.

Palvelut

Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Uloskirjautuminen klo 12.00
Jännite 230V
Valuutta EUR
Aikavyöhyke UTC +2
Vastaanotto auki poikkeusaikana 8-22
Ilmainen Wi-fi
Ravintola
Kokous- ja juhlatiloja
Pientä purtavaa aulassa
Silitysmahdollisuus
Tallelokero vastaanotossa
Polkupyöriä lainattavissa
Suojeltu rakennuksemme ei ole täysin esteetön

Varaa huone